Ενημέρωση με ένα κλικ

Πλακιωτάκης: Η Ελλάδα δίνει μαθήματα νομιμότητας και προστασίας της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα

«Όταν η Τουρκία παίζει με την ανθρώπινη ζωή, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί δυστυχισμένους ανθρώπους για να προωθήσει γεωστρατηγικές επιδιώξεις, η Ελλάδα δίνει καθημερινά μαθήματα αποφασιστικότητας, νομιμότητας προστασίας της ανθρώπινης ζωής» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την επίσκεψή του στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Χίου.

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ, για να επαινέσω και να εκφράσω τις ευχαριστίες όλων μας, πολιτικής ηγεσίας και πολιτών, στις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την πολύτιμη προσφορά τους στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της πατρίδας μας» ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Παράλληλα, ο υπουργός πρόσθεσε ότι, «Το Λιμενικό Σώμα ενισχυμένο με σύγχρονα μέσα και πρόσθετο προσωπικό, βρίσκεται σε μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενώ με αυξημένες περιπολίες, λειτουργεί αποτελεσματικά, με αποφασιστικότητα και σεβασμό στο διεθνές δίκαιο».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More