Ενημέρωση με ένα κλικ

Δείτε ποιος είναι ο βουλευτής της ΝΔ που έχει απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις!

Θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης καθώς τις τελευταίες ημέρες το όνομα του ακούγεται αρκετά στα γαλάζια πηγαδάκια! Ο λόγος; Διότι ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών ΥποθέσεωνΓιάννης Βρούτσης κατά τη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βούλης, στα πλαίσια άσκησης κοινοβουλευτικου έργου έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον βουλευτή που έχει έχει απαντήσει σε 62 ερωτήσεις, έναντι 35 του αμέσως επόμενου μέλους της κυβέρνησης που είναι ο Κώστας Αχ. Καραμανλή.

 

Τα στοιχεία σχετικά με το Α’Σύνοδο, δηλαδή από τις 17 Ιουλίου 2019 έως και τις 30 Ιουνίου 2020 θα έχουν συζητηθεί και ψηφιστεί 81 νομοσχέδια (60 νομοσχέδια + 21 διεθνείς συμβάσεις), εκ των οποίων:

  • τα 75 εισήχθησαν προς συζήτηση και ψήφιση με την κανονική διαδικασία,
  • τα 5 με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και
  • το ένα με τη διαδικασία του επείγοντος.

 

Να σημειωθεί, ότι στατιστικά οι Υπουργοί που προσήλθαν να απαντήσουν τις περισσότερες φορές, ήταν ο Υπουργός Εργασίας (κ. Βρούτσης, 62 φορές), ο Υπουργός Υποδομών (κ. Καραμανλής, 35 φορές), ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης (κ. Βορίδης, 29 φορές), ο Υπουργός Περιβάλλοντος (κ. Χατζηδάκης, 21 φορές) και ο Υπουργός Ανάπτυξης (κ. Γεωργιάδης, 19 φορές) και από τους Υφυπουργούς, ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Κοντοζαμάνης (68 φορές), ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, κ. Δ.Οικονόμου (30 φορές), ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος, (29 φορές) , ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελ. Οικονόμου (27 φορές) και η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζαχαράκη (27 φορές).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει