Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέτσας: Κάποιοι δεν ενδιαφέρονταν να κυβερνήσουν τη χώρα, αλλά να δημιουργήσουν παρακράτος

«Ο κ. Παππάς φέρεται να παραδέχεται ότι γνώριζε την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος με τη συμμετοχή του κ. Παπαγγελόπουλου και επίσης φέρεται να δηλώνει ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά, και μάλιστα πολλά λεφτά», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ,ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Αυτά, όπως επεσήμανε, αναφέρονται σε ανακοίνωση του επιχειρηματία κ. Σάμπυ Μιωνή που κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής αντίγραφο συνομιλίας του με τον πρώην υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, Νίκο Παππά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι, «επιβεβαιώνεται η από 26/02/2020 δήλωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ότι συναντήθηκε το 2016 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρώην υπουργό, Νίκο Παππά και τον επιχειρηματία Σάμπυ Μυωνή. Σύμφωνα με τη δήλωση αυτή, δύο υπουργοί συζητούσαν με επιχειρηματία για εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις. Κορυφαίοι υπουργοί, δηλαδή, συζητούσαν για υποθέσεις που βρίσκονταν ενώπιον της δικαιοσύνης».

«Ο Νίκος Παππάς ζήτησε από τον κ. Μιωνή να προτρέψει τον δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου να βγει να μιλήσει εναντίον της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόβσκι, σύζυγο του κ. Μητσοτάκη, τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινού πρωθυπουργού», συνέχισε ο Στέλιος Πέτσας.

«Αν όσα περιγράφονται σε αυτή την ανακοίνωση και στο σχετικό υλικό που κατέθεσε ο κ. Μιωνής είναι πραγματικά, τότε βρισκόμαστε μπροστά στην αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει σήμερα αν τα γνώριζε όλα αυτά» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More