Ενημέρωση με ένα κλικ

Παπαδημούλης: “Βρώμικη κι ανήθικη επίθεση από τη ΝΔ”

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχθεί, σχετικά με για το πόθεν έσχες του, και επεσήμανε πως αυτή η επίθεση που το έχει γίνει προήλθε από τη ΝΔ σε συνεργασία με τα Μέσα, σε συνέντευξη που έδωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αρχικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Εδώ και έξι εβδομάδες δέχομαι συνεχώς λάσπη, αντί να ασχολούμαστε με το σκάνδαλο της χρηματοδότησης με 20 εκ. ευρώ και αδιαφανείς διαδικασίες, των ΜΜΕ», ενώ σημείωσε πως η επίθεση θεωρείται ως: «βρώμικη κι ανήθικη επίθεση την οποία κάνει η ΝΔ για να συγκαλύψει τα δικά της σκάνδαλα».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι: «Το κόμμα με καλύπτει πλήρως, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα και του κ. Χαρίτση και θα καταφύγω στη Δικαιοσύνη, εναντίον όσων με χαρακτηρίζουν ανέντιμο».

Σε ότι αφορά τις αναφορές του για το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, η κυρία Σπυράκη, η οποία βρέθηκε στην εκπομπή, υποστήριξε ότι: «Αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάτι καλά ήταν να ελέγχει επί 5 χρόνια το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού και δεν βρήκε τίποτα επειδή είναι πεντακάθαρο», συμπληρώνοντας πως: «με την τακτική που έχει επιλέξει ο κ. Παπαδημούλης για να απολογηθεί, πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει