Ενημέρωση με ένα κλικ

Γεροβασίλη: «Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι»

Δηλώσεις της γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη στο MEGA

Σε εμφάνιση της στο Mega, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, κράτησε αποστάσεις από το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας το ως «για σατιρικό σποτ που είχε ατυχή παρουσίαση».

«Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι. Δεν είπαμε να μη στηριχθούν τα ΜΜΕ, αλλά αυτό να γίνει με διαφανείς αντικειμενικές διαδικασίες, που να σχετίζονται με την επισκεψιμότητα και τον αριθμό εργαζομένων κάθε μέσου. Κυβέρνηση και Πέτσας δεν μας απάντησαν για τις χρηματοδοτήσεις των μέσων ενημέρωσης. Αντίπαλός μας δεν είναι κανένας δημοσιογράφος. Κάθε δημοσιογράφος οφείλει να κάνει τη δουλειά του», δήλωσε.

Η κ. Γεροβασίλη,  θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη λόγω «αδιαφανούς διαχείρισης των οικονομικών. Υπήρξαν απευθείας αναθέσεις υπουργείων. Έγιναν όργια με αφορμή τον κορονοϊό. Γι’ αυτό προβαίνει σε αντιπερισπασμούς».

Η ίδια σχολίασε και την υπόθεση Παπαδημούλη υποστηρίζοντας:

«Η αγορά ακινήτων δεν απαγορεύεται. Είναι χρήματα νομίμως κτηθέντα, δηλωμένα και φορολογημένα, απολύτως διαφανώς».

Όσον αφορά τις εσωτερικές διεργασίες διεύρυνσης και μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε:

«Ήταν ζητούμενο να γίνει ένας διαφανής δημόσιος διάλογος για να κατατεθούν προβληματισμοί και φόβοι. Αυτά είναι θεμιτά σε ένα ζωντανό κόμμα το οποίο μετασχηματίζεται, και μια αριστερά, μια κυβερνώσα αριστερά, η οποία οφείλει να είναι σύγχρονη αριστερά».

Τέλος, εκτίμησε επιδείνωση της κατάστασης σε οικονομία, αγορά και εργασιακά, ζητώντας από την κυβέρνηση «να αντικρούσει η κυβέρνηση μαζί με άλλες χώρες την πιθανότητα επιβολής δημοσιονομικών μέτρων στις χώρες που θα ενισχυθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More