Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανασχηματισμός: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, τι αλλαγές έρχονται

Ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια και οι πληροφορίες για επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ, συνομιλώντας με Έλληνες δημοσιογράφους που καλύπτουν το ταξίδι του στην Ιερουσαλήμ, κληθείς να απαντήσει σχετικά με τα σενάρια ανασχηματισμού είπε πως, «εγώ, όπως ξέρετε, τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, αλλά τώρα είναι καλοκαίρι…».

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και ο πρωθυπουργός έσπευσε να τους διορθώσει λέγοντας ότι, «Χρησιμοποιείτε λάθος λέξη, η σωστή είναι διορθωτικές κινήσεις», επιβεβαιώνοντας εμμέσως τα σενάρια ανασχηματισμού.

Ανασχηματισμός: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, τι αλλαγές έρχονται

Υπό εξέταση φέρεται να είναι η αποχώρηση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, καθώς και του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στη θέση του κ. Βρούτση ενδέχεται να μετακινηθεί ο σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Σύμφωνα με το OPEN, υπουργικό κοστούμι φαίνεται ότι «ράβουν» άλλα δύο στελέχη της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας. Ο λόγος για τους Θόδωρο Ρουσόπουλο και Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τέλος, εντός του κυβερνητικού σχήματος είναι πιθανόν να βρεθούν ο Χρήστος Ταραντίλης, ο Σπήλιος Λιβανός, ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο Τάσος Χατζηβασιλείου και η Άννα Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open TV στο πρωθυπουργικό μπλοκάκι βρίσκεται το σπάσιμο μεγάλων υπουργείων με αναβάθμιση των παρόντων υφυπουργών ή ένταξη νέων προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει