Ενημέρωση με ένα κλικ

ΣΥΡΙΖΑ προς Πέτσα: «Τι φοβάται και την κρύβει, αφού είναι όλα καλώς καμωμένα;»

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, δημοσιοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την λίστα η οποία γνωστοποιεί τα πόσα τα οποία εισέπραξαν ΜΜΕ, για την προβολή της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Στην ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντί να γράφει έκθεση ιδεών για να μη δώσει τελικά καμία ουσιαστική απάντηση, μπορεί να πράξει κάτι πολύ απλό: Να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά που έδωσε σε κάθε ΜΜΕ. Τι φοβάται και την κρύβει, αφού είναι όλα καλώς καμωμένα; Η απάντηση είναι απλή: Τελεί σε πανικό έχοντας υπογράψει τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος σε ανύπαρκτα ΜΜΕ».

Αποδέκτης των ερωτημάτων δεν είναι μόνο ο Στέλιος Πέτσας, με την ανακοίνωση ν’απευθύνεται και σε άλλα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.

«Επειδή, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, ολόκληρη η κοινωνία και η πλειοψηφία των ίδιων των ΜΜΕ αναρωτιούνται πού πήγαν τελικά τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ας απαντήσει τουλάχιστον κάποιο άλλο από τα στελέχη του Μαξίμου που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη σκανδαλώδη υπόθεση.

-Θα δώσουν τη λίστα με τα ποσά που πήρε κάθε ΜΜΕ στη δημοσιότητα;

-Με ποια κριτήρια δόθηκαν τα χρήματα σε κάθε Μέσο;

-Ισχύουν οι πληροφορίες για 800.000 ευρώ σε ένα μόνο ηλεκτρονικό Μέσο;

Όσο κι αν υπεκφεύγει το Μέγαρο Μαξίμου, θα αναγκαστεί τελικά να λογοδοτήσει».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More