Ενημέρωση με ένα κλικ

«Κόντρα» Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή για την οικονομία

Στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, με θέμα «Αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης στην ελληνική οικονομία» θα απαντήσει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» στη Βουλή.

«Η πανδημία δεν έχει νικηθεί και δεν θα κουραστώ να λέω στους Έλληνες ότι δεν πρέπει να γίνουμε θύματα της επιτυχίας μας, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε υπερβολικά» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση που είχε την Πέμπτη με τον ιστορικό, καθηγητή στο πανεπιστήμιο Stanford, Νίαλ Φέργκιουσον στο πλαίσιο του Φορουμ των Δελφών.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επισήμανε με έμφαση ότι πρέπει να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας που προτείνουν οι ειδικοί και χαρακτήρισε «εξαιρετική» τη δουλειά που έγινε για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

«Να είμαστε προσεκτικοί, να φοράμε μάσκες όπου οι ειδικοί μας λένε ότι χρειάζεται -στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή μέρη όπου πρέπει να έχουμε στενές επαφές- να προσέχουμε τα ευάλωτα πρόσωπα και να έχουμε καλές επιδόσεις στην ιχνηλάτηση επαφών. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην ιχνηλάτηση στην Ελλάδα και καταφέραμε να κρατήσουμε τον αριθμό των κρουσμάτων σε χαμηλά επίπεδα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε live

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει