Ενημέρωση με ένα κλικ

ΟΝΝΕΔ: Συνάντηση του προέδρου Π.Μαρινάκη με τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια

Τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου υποδέχθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε μια συζήτηση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις των θεμάτων εξωτερικής πολιτικής, την εξαιρετικά σημαντική για τη χώρα μας υπογραφή της συμφωνίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Ιταλία, τα γεγονότα στον Έβρο και τις προκλήσεις των Τούρκων στην περιοχή.
Ο Υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει το Υπουργείο για την διεθνή θέση της χώρας και τους στόχους της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο προσεχές διάστημα, ενώ χάρισε στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ένα αντίγραφο του τηλεγραφήματος του Υπουργείου Εξωτερικών που ανακοινώνει την υπογραφή της προσχώρησης της Ελλάδας στην ΕΟΚ.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης ανέφερε σε δήλωσή του: «Η στάση της Κυβέρνησης έχει δημιουργήσει σε όλους τους Έλληνες σιγουριά και εμπιστοσύνη για την θέση της χώρας μας στο παγκόσμιο χάρτη, μιας χώρας που σέβεται και τηρεί τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου και δεν διστάζει να υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More