Ενημέρωση με ένα κλικ

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με Χαρδαλιά και Τσιόδρα για τον κορονοϊό

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, η οποία έχει προκαλέσει ανησυχία στην κυβέρνηση.

Στην σύσκεψη η οποία γίνεται υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συμμετέχουν ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Χαρδαλιάς συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου έφτασε νωρίτερα για να συναντηθεί με τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα αλλά και με τους επικεφαλής της δημοτικής αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς σε δηλώσεις του  απηύθυνε έκκληση σε όλους τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα, τονίζοντας ότι, «Όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορονοϊό κάνει λάθος».

Επισήμανε ότι με τον κ. Τσιόδρα λένε τα ίδια πράγματα από την πρώτη στιγμή και παρατήρησε: «Δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητα του κ. Τσιόδρα και τη δική μου. Κάθε μέρα κάνουμε τα ίδια πράγματα που κάναμε όλους αυτούς τους μήνες».

«Το ζήτημα λοιπόν είναι να παραμείνουμε σε επιφυλακή, να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι το ζήτημα της εξέλιξης του ιού είναι πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο σε σχέση με τον καθένα μας ξεχωριστά», είπε ο κ. Χαρδαλιάς και σημείωσε: «Είναι σε ύφεση ο ιός, αλλά δεν σημαίνει ότι ο ιός έχει φύγει».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει