Ενημέρωση με ένα κλικ

Κυριάκος Βελόπουλος: Η συνέντευξη του πρωθυπουργού δεν μας έκανε σοφότερους

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στην χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι, «Παρά τη μεγάλη προσπάθεια να γίνουμε σοφότεροι , γύρω από το κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με το λαθρομεταναστευτικό, την οικονομία και τα υπόλοιπα θέματα της χώρας, δυστυχώς με τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού δε γίναμε σοφότεροι».

Το μόνο «καινούργιο» που μας είπε είναι: Πρώτον, για τον Έβρο η φράση «άλλο συνοριακή διαφορά και άλλο τεχνική διαφορά» και δεύτερον, ότι δε θα γίνουν εκλογές και ανασχηματισμός, που για τη δεύτερη είδηση , είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί και να μην ισχύει κιόλας», καταλήγει ο κ. Βελόπουλος.

Εξάλλου με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και αναφερόμενη στο ζήτημα του Έβρου, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «απομονώνει τη συζήτηση γύρω από το φερόμενο «fake news» περί εισβολής σε ελληνικό έδαφος, προσπαθώντας έτσι να στήσει παγίδα στην αντιπολίτευση, διότι κατ’ αυτήν όποιος λέει το αντίθετο «παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας»».

Η Ελληνική Λύση υποστηρίζει ότι «η μεγάλη εικόνα όμως ποια είναι; Το γκριζάρισμα του Έβρου και η μετατροπή του σε “νέα Ίμια”». «Αυτό προσπάθησε να κρύψει επί εβδομάδες ο Υπουργός Εξωτερικών, αυτό είναι που πρέπει να αποτραπεί σε εθνική βάση, από όλους τους Έλληνες ενωμένους», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει