Ενημέρωση με ένα κλικ

Δήμας: “Το θράσος περισσεύει και η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται “

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, για την πρόσληψη 152 ατόμων σε Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς φορείς της χώρας, έδωσε ο υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται στην ανακοίνωσή του ότι υλοποιούνται σήμερα από την κυβέρνηση της ΝΔ πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες στο χώρο της Έρευνας. Προσπαθεί, όμως, να «βαφτίσει» ένα προεκλογικό πυροτέχνημα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σε σημαντικό έργο.

Του υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ σε λιγότερο από ένα έτος κατάφερε να οριστικοποιήσει τα οργανογράμματα των ερευνητικών κέντρων, να εγκριθούν οι εν λόγω θέσεις από το Υπουργείο Εργασίας και να βρίσκεται στο ΑΣΕΠ για δημοσίευση, η προκήρυξη 152 νέων θέσεων εργασίας στους Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς φορείς της χώρας που εποπτεύονται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας.

Αντιθέτως, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο Υπουργός της κατάφεραν σε πέντε χρόνια διακυβέρνησης να προβούν σε μία εξαγγελία για λόγους εντυπωσιασμού λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Το θράσος περισσεύει και η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται και η ερευνητική κοινότητα αυτό το γνωρίζει καλά”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει