Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέτσας: Δεν επιτρέπονται συναθροίσεις – Όποιος συμμετέχει σε αυτές παραβιάζει τον νόμο

«Αντιμέτωποι με πρόστιμα όσοι συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, ανήμερα της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ο κ. Πέτσας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, τόνισε πως «δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις, όποιος συμμετέχει παραβιάζει τον νόμο».

«Εμείς καλέσαμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα σωματεία να καταλάβουν ότι το συμφέρον της εργασίας είναι η έξοδος από την κρίση, η επιστροφή στην κανονικότητα, ο περιορισμός της ύφεσης. Στο πλαίσιο αυτό είναι σαφές ότι οι συναθροίσεις μπορούν να μας πάνε πίσω», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο οι διαδηλωτές να χρησιμοποιήσουν την επιλογή 6 (για σωματική άσκηση) με SMS στο 13033 για να αποφύγουν τα πρόστιμα, ο Στέλιος Πέτας ανέφερε ότι, «Αυτό είναι επιχειρησιακό θέμα της αστυνομίας. Η δική μας δουλειά είναι να επισημάνουμε ότι δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις. Το πολιτικό μήνυμα της ημέρας είναι ότι θέλουμε να προστατεύσουμε τον κόσμο της εργασίας. Αυτό θα γίνει διατηρώντας την ύφεση στα “ρηχά”.»

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More