Ενημέρωση με ένα κλικ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί μικροκομματικές και διχαστικές σκοπιμότητες

«Κωμικοτραγική η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας για συνεδρίαση της Προανακριτικής εν μέσω καραντίνας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να ορίσει συνεδρίαση της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για αύριο, 30 Απριλίου, σαν «κωμική στην υποκρισία της, και τραγική στον κυνισμό της».

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η κλήση Παπαγγελόπουλου γίνεται προφανώς με σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού, με τη Βουλή ουσιαστικά κλειστή» και συνεχίζει:

«Αποφασίζεται μια άρον-άρον συνεδρίαση, με σκοπό όχι κάποια μέτρα ανακούφισης και προστασίας εκατομμυρίων ανθρώπων που πλήττονται από την κρίση, αλλά συνέχισης μιας μαύρης κωμωδίας, που διασύρει τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία».

«Η συνεδρίαση αυτή συγκαλείται ενώ η καραντίνα είναι ακόμα σε ισχύ» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κυβερνητική πλειοψηφία πως «χωρίς καμιά αιδώ και καμιά περίσκεψη θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία βουλευτών και μαρτύρων, για να εξυπηρετήσει μικροκομματικές και διχαστικές σκοπιμότητες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Είναι φανερό, ότι απαράδεκτα και επικίνδυνα μέσα υπηρετούν και στην περίπτωση αυτή έναν άθλιο σκοπό. Και αποκαλύπτουν τι εννοούν η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης όταν μιλούν για συναίνεση και καταδικάζουν τον λαϊκισμό».

«Αν αυτή τους η απόφαση δεν είναι η επιτομή του λαϊκισμού, του διχασμού, και της αναισθησίας μπροστά στο δράμα της χώρας, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει