Ενημέρωση με ένα κλικ

Τσίπρας: Επισκέφθηκε το Αττικό Νοσοκομείο

«Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, το Αττικό Νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον Covid-19.

«Ήρθα για να μάθω περισσότερα για την προσπάθεια που κάνετε και ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό το διοικητικό, αλλά κυρίως το νοσηλευτικό. Γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και ελπίζω να τη δίνουν με τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου, Σπύρο Αποστολόπουλο, ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με Covid -19 και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid» είπε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου.

Κατά την επίσκεψή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, τους οποίους και ευχαρίστησε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν.

Από την πλευρά τους οι γιατροί υπογράμμισαν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Ο κ. Τσίπρας στην επίσκεψή του ήταν συνοδευόμενος από:

  • τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, και
  • τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει