Ενημέρωση με ένα κλικ

Βαρουφάκης: Ψεύδονται ασυστόλως όσοι λένε ότι δεν μου έγινε έλεγχος

Τη δική του απάντηση στη σκληρή κριτική που του ασκήθηκε για την μετάβασή του στην Αίγινα εν μέσω καραντίνας, έδωσε ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος, απέδωσε το σάλο που προκλήθηκε σε λασπολογία που εκπορεύεται από την κυβέρνηση, προκειμένου να μην συζητηθεί η κριτική του προς τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για τις αποφάσεις του πρόσφατου Eurogroup.

«Ήταν δύσκολη μέρα η περασμένη Πέμπτη προσήλθα στην Βουλή κι επέστρεψα στην Αίγινα, όπου με βρήκε η καραντίνα. Εκείνη η Πέμπτη, η 9η Απριλίου θα μείνει στην ιστορία, καθώς θα είναι η Πέμπτη που ξεκίνησε το 5ο μνημόνιο. Όλη η ιστορία της Αίγινας ξεκίνησε από την κυβέρνηση να μετατραπεί η γνωστή λάσπη εναντίον μου σε πλήγμα κατά του κοινοβουλευτισμού, για να μην γίνει αυτή η συζήτηση για την καταστροφή που φέρνει στην ελληνική οικονομία η συμφωνία του Eurogroup» είπε αρχικά ο Βαρουφάκης και κατακεραύνωσε όσους του καταλογίζουν άρνηση ελέγχου στο λιμάνι της Αίγινας.

Ο κ. Βαρουφάκης, διέψευσε κατηγορηματικά πως αρνήθηκε τον έλεγχο και την διαδικασία απολύμανσης στο λιμάνι της Αίγινας, λέγοντας ότι έδειξε κανονικά την βουλευτική του ταυτότητα και πως έκατσε στην ουρά 15 λεπτά για να ψεκαστεί για απολύμανση το αυτοκίνητό του.

«Μου έγινε έλεγχος, έδειξα την βουλευτική μου ταυτότητα. Αν ένας δήμαρχος, που δεν τον γνωρίζω, αλλά βλέπω ότι έχει κάνει καλή δουλειά στο νησί, καλύτερη από τους προηγούμενους, θέλει να ακολουθήσει την τακτική της κυβέρνησης με την λασπολογία είναι δική του επιλογή. Προφανώς και δέχτηκα έλεγχο κι έδειξα την βουλευτική μου ταυτότητα. Όποιος τα λέει αυτά, ψεύδεται ασυστόλως. Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που αυτοεξευτελίζονται. Είναι ασύστολο, χυδαίο ψέμα. Το αυτοκίνητό μου στάθηκε 15 λεπτά στην ουρά πίσω από τα φορτηγά κι από άλλα οχήματα και ψεκάστηκε κανονικά» πρόσθεσε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει