Ενημέρωση με ένα κλικ

Χαρδαλιάς: Κλείνουν και οι παραλίες της Πάτρας και του Βόλου

Νέα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας για 14 ημέρες τόσο στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας όσο και του Βόλου

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση, παίρνοντας το λόγο από τον κύριο Τσιόδρα, επανέλαβε πως κοινό στοίχημα για τον κρατικό μηχανισμό και τον πολίτη αποτελεί η μάχη για τον κορονοϊό.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε και νέα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας για 14 ημέρες, τόσο στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας όσο και του Βόλου.

Όσον αφορά την Πάτρα, η απόφαση αφορά τις περιοχές «Νότιο Πάρκο» και «Πλαζ Αγυιάς», με τα μέτρα να τίθενται σε ισχύ, από αύριο Σάββατο, ενώ για τον Βόλο, η απόφαση θα τεθεί σε εφαρμογή τη Δευτέρα.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα εφαρμόζεται από τις 2.00 το μεσημέρι έως τις 8.00 το πρωί της επόμενης ημέρας τις καθημερινές, αλλά και καθ’ όλης της διάρκειας του Σαββατοκύριακου.

Παράλληλα, αναφερόμενος στη δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα, τόνισε πως ολοκληρώθηκαν 90 δειγματοληψίες σε επαφές της ασθενούς που είχε εντοπιστεί θετική και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» για τα δύο ακατάλληλα δείγματα από χθες, πραγματοποιήθηκε εκ νέου έλεγχος και βρέθηκαν αρνητικά.

Επί του συνόλου των επιβαινόντων 261 ήταν αρνητικοί και 121 θετικοί, οι οποίοι θα παραμείνουν στο πλοίο για 14 ημέρες.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε επίσης πως η υγεία όλων των επιβατών είναι εξαιρετική.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει