Ενημέρωση με ένα κλικ

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ο Πρωθυπουργός επαναπροσδιόρισε τον ορισμό «Ηγέτης»

«Ο Ηγέτης είναι αυτός που πρώτος μπαίνει στη μάχη και εμπνέει τους άλλους»

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για κατάθεση του 50% του μισθού των Βουλευτών, και Υπουργών της Νέας Δημοκρατίας στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Όπως δήλωσε η κα Αλεξοπούλου, «ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σημερινή του πρόσκληση για κατάθεση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης για την καταπολέμηση του Covid-19, επαναπροσδιόρισε τον ορισμό του Ηγέτη» και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Ηγέτης είναι αυτός που πρώτος μπαίνει στη μάχη και εμπνέει τους άλλους. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το αποδεικνύει κάθε μέρα πως είναι ένας τέτοιος ηγέτης και τοποθετεί την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει».

«Χωρίς δεύτερη σκέψη, καταθέτω το 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης για τους επόμενους δύο μήνες, και για όσους μήνες ακόμα χρειαστεί, στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του Covid-19 στη χώρα μας», ανακοίνωσε η βουλευτής ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του πρωθυπουργού και κατέληξε λέγοντας:

«Με την αλληλεγγύη στη ψυχή μας θα #βγούμεαπότο_σπίτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, υγιείς και δυνατοί!».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει