Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίσκεψη Χαρδαλιά στο Δήμο Μύκης χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό

Στον Δήμο της Μύκης και τον οικισμό του Εχίνου όπου έχει επιβληθεί γενική καραντίνα βρέθηκε την Κυριακή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ στην συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία στην σύσκεψη συμμετείχαν περισσότερα από 35 άτομα σε μια αίθουσα που μετά βίας χωράει 15 χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας από τον covid-19 καθώς υπήρξε απόλυτος συγχρωτισμός μεταξύ των παρισταμένων!

Νίκος Χαρδαλιάς

Αίσθηση προκαλεί ωστόσο και η εικόνα που δείχνει τον Νίκο Χαρδαλιά, να φωτογραφίζεται δίπλα δίπλα με την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας χωρίς να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας. 

 

Παράλληλα, όπως μπορείτε να διακρίνετε και στο παρακάτω βίντεο πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το Δημαρχείο του Δήμου Μύκης, χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τα οποία κάνει λόγο καθημερινά ο κύριος Χαρδαλιάς αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση οι κάτοικοι φαίνεται ότι ξέχασαν να τα εφαρμόσουν. Πού είστε κύριε Χαρδαλιά να τους τιμωρήσετε ;

Δείτε την απαράδεκτη εικόνα

Δήμος Μυκης, δήμος που έχει μπει σε πλήρη καραντίνα. Αυτό είναι στη συνάντηση του Χαρδαλια. Τα λόγια περιττεύουν.

Publiée par Christos Karagiannidis sur Dimanche 29 mars 2020

Με πληροφορίες από το evrosonline.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει