Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέτσας: Αυστηρά μέτρα γι’ αυτούς που παραβιάζουν κανόνες και αισχροκερδούν

Αυστηρό μήνυμα σε όσους παραβιάζουν τους κανόνες και σε όσους αισχροκερδούν έστειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως ανέφερε, «είμαστε σε πόλεμο, και στον πόλεμο υπάρχουν θύματα, ωστόσο αυτοί που θέλουν να παραβιάσουν τους κανόνες και αυτοί που αισχροκερδούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ αυστηρά μέτρα».

Ο κ. Πέτσας τόνισε για μια ακόμα φορά ότι βασικός στόχος είναι να περιορίσουμε την διασπορά του κορονοϊού.

Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι έχει απαγορευθεί ο ελλιμενισμός πλοίων και κρουαζιερόπλοιων από το εξωτερικό και κάνουμε ότι χρειάζεται για να περιορίσουμε τις ροές από τρίτες χώρες.

Αναφορικά με την στάση της Εκκλησίας και την απόφαση του Πρωθυπουργού ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι «είναι ξεκάθαρο στους πολίτες ότι η κυβέρνηση παίρνει τα μέτρα πριν να είναι απαραίτητα, σημειώνοντας ότι η απόφαση της Ιεράς Συνόδου ήταν «παιδική» με αποτέλεσμα ο Πρωθυπουργός να επανέλθει και να κλείσει τους θρησκευτικούς χώρους λατρείας».

Μιλώντας για τις επιπτώσεις στην οικονομία τόνισε ότι για την κυβέρνηση προτεραιότητα είναι η δημόσια Υγεία, σημειώνοντας ότι, οποιοδήποτε οικονομικό κόστος το αναλαμβάνει η κυβέρνηση και δεν θα μείνουμε μόνο στο δημοσιονομικό πακέτο 2 δισ. που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει