Ενημέρωση με ένα κλικ

Τσίπρας: Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας

«Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έστειλε προς τους πολίτες μήνυμα μέσω Instagram, για να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους ώστε να προστατευθούν από τον κορονοϊό.

«Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype…» αναφέρει ο κ. Τσίπρας στην ανάρτησή του και προσθέτει:

«Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινοτητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους».

Ο κ. Τσίπρας συνοδεύει την ανάρτηση του με μια φωτογραφία από την οικία του, όπου περνάει χρόνο με τον γιο του βλέποντας παιδικά:

 

View this post on Instagram

 

Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype… Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους. #μενουμε_σπιτι #μενουμεσπιτι #μενουμεστοσπιτι #StayHome

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει