Ενημέρωση με ένα κλικ

Μητσοτάκης: Σύνοδος Κορυφής το απόγευμα μέσω τηλεδιάσκεψης

Μέτρα για την μη εξάπλωση του κορονοϊού θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

Σήμερα το απόγευμα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής μέσω τηλεδιάσκεψης με  τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Ο στόχος της τηλεδιάσκεψης είναι ο συντονισμός της δράσης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού Covid-19 αλλά και η απάντηση στις οικονομικές επιπτώσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετάσχει στις 18.00 (ώρα Ελλάδας) στην τηλεδιάσκεψη, στην οποία έχει καλέσει τους ηγέτες της Ε.Ε. ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, για το συντονισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του κορονοϊού.

Ο Πρωθυπουργός επιστρέφει το βράδυ από την Αυστρία και αύριο θα κάνει ανακοινώσεις για τα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών».

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να προβεί αύριο σε ανακοινώσεις για τα μέτρα που ληφθούν προκειμένου να μπει φρένο στην εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει