Ενημέρωση με ένα κλικ

Κικίλιας: Δεν υπάρχει λόγος πανικού αλλά όχι στον εφησυχασμό

Συμπεριφορές ατομικής ευθύνης που δεν συνάδουν με τις οδηγίες των ειδικών μπορεί να αποβούν μοιραίες για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ευπαθείς ομάδες, είπε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας που επισκέφθηκε νωρίτερα το νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Ο κ. Κικίλιας κάλεσε για ακόμη μια φορά τους πολίτες να τηρούν τις οδηγίες και τους κανόνες των ειδικών και να έχουν εμπιστοσύνη σε αυτούς. Δεν υπάρχει λόγος πανικού αλλά όχι στον εφησυχασμό, τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Χθες το βράδυ ο Βασίλης Κικίλιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γερμανό ομόλογό του Γενς Σπαν στη διάρκεια της οποίας εστίασαν στη σημασία μεγαλύτερου συντονισμού και επικοινωνίας μεταξύ των Αρχών των κρατών-μελών για το ζήτημα του κορονοϊού.

Η επικοινωνία, όπως επισημαίνεται, έγινε με αφορμή το δεύτερο έκτακτο συμβούλιο των Υπουργών Υγείας της ΕΕ, την Παρασκευή.

Σε αυτή την κατεύθυνση, όπως υπενθυμίζει το υπουργείο Υγείας, ήταν και η πρόταση που κατέθεσε στο πρώτο έκτακτο συμβούλιο ο κ.Κικίλιας, για τη δημιουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμας για την επιστημονική εποπτεία κρουσμάτων της νόσου COVID-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει