Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέθανε ο Κώστας Παπαδημητρίου, ιστορικό στέλεχος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ

Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ

Στο πένθος βυθίστηκε το ΠΑΣΟΚ καθώς το βράδυ της Κυριακής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος της Νεολαίας του κόμματος Κώστας Παπαδημητρίου σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Ο Κώστας Παπαδημητρίου στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε ενεργό στέλεχος της ΠΑΣΠ, ενώ διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Την είδηση, την οποία γνωστοποίησε με ανάρτησή του, ένα παλιό στέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ο Αγης Τάτσης, προκάλεσε σοκ στου παλιούς συντρόφους του.

«Είμαι συγκλονισμένος! Μόλις έμαθα την απώλεια του παλιού συντρόφου από τη Ν. ΠΑΣΟΚ, του Κώστα Παπαδημητρίου. (Kostas Papadimitriou). Πάντα με το χαμόγελο, πάντα με χιούμορ. Πολύ κρίμα ! Μόνο 45 χρονών! Κουράγιο στην οικογένεια. Κουράγιο στον αδελφό του τον Γιάννη», έγραψε ο Άφης Τάτσης.

Είμαι συγκλονισμένος! Μόλις έμαθα την απώλεια του παλιού συντρόφου από τη Ν. ΠΑΣΟΚ, του Κώστα Παπαδημητρίου. (Kostas…

Publiée par Agamemnon Tatsis sur Dimanche 1 mars 2020

Ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Τι να πεις; ένας καλός φίλος, ένας άνθρωπος, με θάρρος και άποψη, ένας μαχητής της παράταξης έφυγε πολύ πολύ νωρίς. Θα λείψεις σε όλους μας και στην Αργολίδα που τόσο αγάπησες. Τι να πεις; καλό ταξίδι Κώστα».

Τι να πεις; ένας καλός φίλος, ένας άνθρωπος, με θαρρος και άποψη, ένας μαχητής της παράταξης έφυγε πολύ πολύ νωρίς. Θα λείψεις σε όλους μας και στην Αργολίδα που τόσο αγάπησες. Τι να πεις; καλό ταξίδι Κώστα.

Publiée par Παύλος Χρηστίδης sur Dimanche 1 mars 2020

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει