Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρόκληση – Τούρκοι δίνουν οδηγίες στο Twitter για παράνομη διέλευση στην Ελλάδα

Η τουρκική προκλητικότητα τα τελευταία 24ωρα ξεπερνά κάθε όριο, τόσο σε επίσημα, όσο και σε ανεπίσημα πλαίσια.

Η τουρκική προκλητικότητα τα τελευταία 24ωρα ξεπερνά κάθε όριο, τόσο σε επίσημα, όσο και σε ανεπίσημα πλαίσια. Τόσο η άρνηση της Τουρκικής κυβέρνησης να διαχειριστεί το προσφυγικό, σε σημείο που η ίδια να κατευθύνει ροές μεταναστών προς τα σύνορα, όσο και οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών της, όπως αυτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντόγαν ή του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δείχνουν, πλήρη άρνηση συνεργασίας.

Την ίδια στιγμή και στα social media η κατάσταση δείχνει να εκτραχύνεται, με χρήστες του Twitter σε ρόλο gps, ενώ σε άλλες αναρτήσεις τους παραδίδουν μαθήματα ”ιστορίας” και ΄έθνολογίας΄΄ προς την Ελλάδα.

Οπως αποτυπώνεται και στην φωτογραφία, τουρκικός λογαριασμός στο Τουιτερ καλεί τους πρόσφυγες να περάσουν τα ελληνικά σύνορα. Το Τουρκικο προφίλ-τρολ, δεν είναι η πρώτη φορά που…προκαλει με τις αναρτήσεις του. Σε άλλη αναρτήσει αποκαλεί Αλβανούς τους ήρωες του 1821, ενώ αναφέρεται στην Ελλάδα ως μηχανή αφομοίωσης.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More