Ενημέρωση με ένα κλικ

Χρηστίδης: Η λύση δεν μπορεί να είναι ποτέ η επίταξη, τα χημικά και το ξύλο στους νησιώτες

Ως υπεύθυνη για τα επεισόδια στη Χίο και τη Λέσβο, ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους κατοίκους που διαμαρτύρονται για την κατασκευή κλειστών κέντρων φιλοξενίας των προσφύγων-μεταναστών, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

 

«Αυτά τα πράγματα δεν έχουν προηγούμενο, δημιουργεί πολίτες δύο ταχυτήτων και στέλνει από την Αθήνα αστυνομικούς στα νησιά για να επιβάλουν τον νόμο», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε ότι αυτή η πρακτική δεν θα λύσει κανένα ζήτημα, το να γίνουν εκεί κλειστά κέντρα με τον τρόπο που επιχειρεί να τα κάνει η ΝΔ. Θύμισε ότι στη Σάμο είχε προγραμματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κλειστό κέντρο φιλοξενίας 1.500 ατόμων και σημείωσε: «Έρχεται η ΝΔ και κάνει 5.000 plus το ίδιο γίνεται στη Λέσβο, το ίδιο και στη Χίο». Επίσης, επανέλαβε την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής, η οποία προβλέπει αποσυμφόρηση των νησιών.

Ο κ. Χρηστίδης κατηγόρησε και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «η εικόνα της Ειδομένης είναι ακόμα μπροστά στα μάτια μας, δεν μπορούμε να ακούμε εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να λένε πως το χειριστήκαν με καλό τρόπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για τη Μόρια, αυτός τη δημιούργησε».

«Η λύση δεν μπορεί να είναι ποτέ η επίταξη, τα χημικά και το ξύλο στους νησιώτες», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει