Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλεξιάδης: Τα προβλήματα υγείας σε κάνουν σοφότερο

«Έχω ελπίδα και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του στην εκπομπή «MEGA Mag», λέγοντας πως έχει ελπίδα και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά.

Όπως είπε ο κ. Αλεξιάδης, «στα 59 μου, ένα λιποθυμικό επεισόδιο αποκάλυψε ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο. Έγινε μία δύσκολη εγχείρηση και αφαιρέθηκε με επιτυχία. Τώρα θα ακολουθήσουν θεραπείες. Έχω ελπίδα και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά».

«Θέλω με την παρουσία μου εδώ να δώσω ένα μήνυμα ελπίδα και δύναμης στις οικογένειες που έχουν αυτού του είδους τα προβλήματα, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες γιατί χρειάζεται στήριξη και μεγάλη δύναμη» τόνισε.

Εξήγησε πώς δεν είχε κανένα σύμπτωμα και επεσήμανε πώς, «από τα προβλήματα υγείας γίνεσαι σοφότερος γιατί καταλαβαίνεις το όριο της ζωής. Το επόμενο διάστημα θα προσαρμόσω τη ζωή μου στο πρόβλημα υγείας που έχω».

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, «η μεγαλύτερη αγωνία μου ήταν εάν στο διάστημα των θεραπειών θα μπορούσα να βλέπω την εγγονή μου. Όταν μου είπαν οι γιατροί ότι μπορώ να την βλέπω, σκέφθηκα ότι όλα θα πάνε καλά».

Μιλώντας για την αντιμετώπιση που είχε, είπε πως «με συγκίνησε και μου έδωσε μεγάλη δύναμη η στήριξη, τόσο από το κόμμα μου όσο και από τους υπόλοιπους βουλευτές. Μάλιστα δύο υπουργοί της κυβέρνησης ήρθαν στο νοσοκομείο να με δουν».

Ακόμα, διαβεβαίωσε ότι παρά το πρόβλημα της υγείας του δεν σκέφθηκε να αφήσει την πολιτική, ενώ σχετικά με τις εσωκομματικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι:

«Γίνεται ένας ζωντανός διάλογος, καλά κάνουμε και μιλάμε δημόσια. Στο συνέδριο θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει