Ενημέρωση με ένα κλικ

Κώστας Τσουκαλάς: Η 3η του Σεπτέμβρη χρειάζεται επανανοηματοδότηση για την Ελλάδα του μέλλοντος

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναλύει τη σημασία της επετείου και το πολιτικό σχέδιο του Νίκου Ανδρουλάκη για μια δίκαιη και παραγωγική χώρα.

Η Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη παραμένει η μοναδική ιδρυτική ημερομηνία κόμματος που έχει αποτυπωθεί ανεξίτηλα στη μνήμη του ελληνικού λαού, καθώς κατάφερε να συνθέσει τους δημοκρατικούς, κοινωνικούς και πατριωτικούς αγώνες σε ένα ενιαίο πολιτικό σχέδιο εθνικής ανόρθωσης. Με άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Κώστας Τσουκαλάς υπογραμμίζει πως η ιστορική δυναμική που μετασχηματίστηκε σε πολιτικό κίνημα από τον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν υπήρξε προϊόν προσωπικών φιλοδοξιών, αλλά καρπός κοινωνικής ωρίμανσης.

Σήμερα, σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την υποβάθμιση των θεσμών, την απαξίωση της μισθωτής εργασίας και την άνοδο ακροδεξιών αντιδραστικών θέσεων, ο κ. Τσουκαλάς τονίζει ότι οι αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη απαιτούν επανανοηματοδότηση και όχι μια απλή επετειακή αναφορά. Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ θέτει στο επίκεντρο το πολιτικό σχέδιο που έχει αναπτύξει ο Νίκος Ανδρουλάκης, εστιάζοντας σε συγκεκριμένα μέτρα: την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, τη μείωση του χρόνου εργασίας, την προστασία της πρώτης κατοικίας και την ουσιαστική στήριξη αγροτών, δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων.

Το πρόγραμμα του κόμματος για μια παραγωγική Ελλάδα στοχεύει στην αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της εργασίας και της διεθνούς αξιοπιστίας της χώρας. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου διαμηνύει πως το ΠΑΣΟΚ διαθέτει την πολιτική βούληση να συγκρουστεί με τα ολιγοπώλια, τον πελατειασμό και τη διαφθορά, επιδιώκοντας να μετατρέψει το όραμα της δικαιοσύνης και της ευημερίας σε χειροπιαστή πραγματικότητα για κάθε πολίτη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com