Ενημέρωση με ένα κλικ

Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο από τα 25 νέα υβριδικά τρένα για το σιδηροδρομικό δίκτυο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την έλευση της πρώτης αμαξοστοιχίας νέας γενιάς, δίνοντας έμφαση στην αναβάθμιση της ασφάλειας και στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Ένα σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού σιδηροδρόμου αποτελεί η άφιξη του πρώτου από τα 25 νέα τρένα στη Θεσσαλονίκη. Τα υπερσύγχρονα υβριδικά τρένα, που αναμένεται να ενισχύσουν το δίκτυο, πρόκειται να δρομολογηθούν στον κεντρικό άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, αναβαθμίζοντας τις μετακινήσεις των επιβατών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με σχετική ανάρτησή του, υπογράμμισε ότι η παραλαβή αυτή αποτελεί το πρώτο απτό αποτέλεσμα της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, η οποία προβλέπει σημαντικές επενδύσεις στον τομέα των σιδηροδρομικών υποδομών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας που φέρουν τα νέα τρένα, καθώς έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια.

«Ο στόχος μας είναι απλός: ένας σιδηρόδρομος τον οποίο οι πολίτες θα εμπιστεύονται ξανά», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, δεσμευόμενος για τη συνέχιση των προσπαθειών που αποσκοπούν στη βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com