Επίθεση κατά μέτωπο της Καρυστιανού σε Μητσοτάκη – “Πόση κατρακύλα πια;”
Νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι τρώμε όλοι κουτόχορτο; Πόσο υποτιμάει τη νοημοσύνη μας; Με πόση ευκολία μας απαξιώνει όλους μας;
Ξέσπασε η Μαρία Καρυστιανού μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην εφημερίδα «Καθημερινή» για τα όσα είπε για τα Τέμπη, με την μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης να κάνει ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Σχολιάζοντας τη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Εφόσον, όμως, επιβεβαιωθεί η γνησιότητά των βίντεο, τότε όλο το σενάριο περί “παράνομου φορτίου” -άρα και τα τελευταία επιχειρήματα περί “συγκάλυψης”- καταρρίπτεται με κρότο», η πρόεδρος του συλλόγου οικογενειών θυμάτων Τεμπών ρωτά τον πρωθυπουργό, μέσω Facebook, γιατί ρίχνει «στάχτη στα μάτια των Ελλήνων με τα στημένα video του κάδου σκουπιδιών;».
Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τη συνέντευξη Μητσοτάκη
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις