Ενημέρωση με ένα κλικ

Κόντρα διαστάσεων παίρνει η φραστική επίθεση Πολάκη σε Συρεγγέλα (βίντεο)

Σε κόντρα διαστάσεων εξελίσσεται η φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα κατά την διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης του στην εκπομπή “Γεγονότα 2.0”, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Παύλος Πολάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή για να καταγγείλει ότι το υπουργείο Υγείας έχει αποκλείσει τους ανασφάλιστους πολίτες από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές.

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απάντησε στις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Παναγιωτόπουλου για τον αποκλεισμό των ανασφάλιστων από το ΕΣΥ, χαρακτηρίζοντας την καταγγελία ως ντροπή και αποκαλώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ψεύτη που παίζει με τον πόνο των ανθρώπων».

Μετά την παρέμβαση του Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή για να απαντήσει.

Αφού επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας, έστρεψε την επίθεσή του και στη Μαρία Συρεγγέλα, που βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής, και η οποία του ζητούσε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την καταγγελία του.

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε», φώναξε έξαλλος ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της κ. Συρεγγέλα.

«Τι είναι αυτά; Να μιλάτε με στοιχεία κ. Πολάκη… Είστε ψεύτης μεγάλος. Να σας πω κ. Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

«Να κάνετε αυτό που πρέπει και να το βουλώσετε, να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Κομμένες οι μπούρδες», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την αντίδραση της κ. Συρεγγέλα.

Με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει στο ίδιο ύφος.«Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!».

Στην επαναλαμβάνομενη ερώτηση της γραμματέως της ΝΔ πού υπάρχει αυτή η εγκύκλιος που επικαλείται ο κ. Πολάκης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντούσε ότι “είναι μια γελοιότητα αυτό που ρωτάει η κ. Συρεγγέλα“.

Σχολιάζοντας στο Mega ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τα όσα είπε ο κ. Πολάκης προς τη Μαρία Συρεγγέλα, ζήτησε τη διαγραφή του βουλευτή Χανιών “τώρα” από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του, χαρακτήρισε “αγενή, βάρβαρο, και φαλλοκράτη”, τον Παύλο Πολάκη με αφορμή τον τραμπουκισμό σε βάρος της γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια αμετανόητος  εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης για την επίθεση που εξαπέλυσε σε εκπομπή στη γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα, γράφοντας σε μια νέα ανάρτηση του:

«Αφήστε κατά μέρος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περί ‘’σεξιστικής επίθεσης Πολάκα στη Συρεγγέλα’’ και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τύπου ‘’ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ’’ για την προσπάθεια που κάνατε χθες να πετάξετε έκτος συστήματος συνταγογράφησης τους ανασφαλίστους συμπολίτες μας!!!!»

 

«ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες σε  μια βουλευτή που -δεν ήξερε καν το αντικείμενο που κουβεντιάζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργεί με ΦΕΚ και όχι με εντολές από υπουργείο και ΕΟΠΥΥ -μιλούσε διαρκώς πάνω μου ενώ ήμουν σε τηλεφωνική γραμμή για να μην ακούγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολίτικης της ΝΔ με τους ανασφαλίστους! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ !!» προσθέτει.

Από την άλλη ο  κ. Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κυρία Συρεγγέλα προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τον κ. Πολάκη.

Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με την νέα του ανάρτησή  επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του.

Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του» τονίζουν πηγές της Πειραιώς.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει