Ενημέρωση με ένα κλικ

Κυρανάκης:«Στη ΝΔ προτιμάμε να μείνει πρόεδρος ο Ανδρουλάκης»

Ο υφυπουργός  Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης,κάνοντας δήλωση σε τηλεοπτική συνέντευξη σχετικά με την προτίμηση προέδρου του ΠΑΣΟΚ  ανέφερε ότι «Στη ΝΔ προτιμάμε να μείνει πρόεδρος  ο κ. Ανδρουλάκης» προκαλώντας την  αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς σε τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ για το αν υπάρχει ιδιαίτερη προτίμηση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας για την ηγεσία του κόμματος, ο κ. Κυρανάκης απάντησε πως ως κυβέρνηση «προτιμούμε να μείνει ο κ. Ανδρουλάκης

Στην ανακοίνωσή του το  ΠΑΣΟΚ ζητά από τον υφυπουργό «να αφήσει τις προβοκατόρικες δηλώσεις και να ασχοληθεί με τις υποθέσεις του υπουργείου του».

«Ο ίδιος και το κόμμα του πρέπει να μείνουν έξω από διαδικασίες που δεν τους αφορούν, όπως οφείλει να κάνει κάθε κόμμα που σέβεται στοιχειωδώς την πολιτική δεοντολογία, είτε αυτό αφορά τον κ. Ανδρουλάκη είτε αλλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής» συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ.

Η εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι υπόθεση των φίλων και των μελών του και όχι των προβοκατόρων της κυβέρνησης».

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει