Ενημέρωση με ένα κλικ

Κapa Research: Ανάκαμψη πάνω από το 30% για ΝΔ, στο ναδίρ ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Κapa Research, η ΝΔ δείχνει να αυξάνει τις δυνάμεις, ενώ στον αντίποδα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει πτώση, με τον Στ. Κασσελάκη να φαίνεται πως δεν πείθει, καθώς η πλειονότητα των πολιτών ζητά άλλον αρχηγό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι prothesi-psifou1_1719730755.webp

 

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στην «Κυριακάτικη Απογευματινή», η κυβέρνηση δείχνει να αυξάνει τις δυνάμεις, ενώ στον αντίποδα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει πτώση, με τον Στ. Κασσελάκη να φαίνεται πως δεν πείθει, καθώς η πλειονότητα των πολιτών ζητά άλλον αρχηγό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι kapa3_1719731024.webp

 

 

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να πλησιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ στο όριο της μίας ποσοστιαίας μονάδας, χωρίς ωστόσο να ενισχύει έτι περαιτέρω τις δυνάμεις του. Τα υπόλοιπα κόμματα, με μικρές αυξομειώσεις κρατούν τις δυνάμεις που κατέγραψαν στις ευρωεκλογές. Ευρεία πλειοψηφία καταγράφει και η άποψη ότι η κυβέρνηση πρέπει να αφεθεί να συνεχίσει στο έργο της, σε ποσοστό 66%, με ένα 29% να ζητά πρόωρες εκλογές.

Σε ό,τι αφορά τα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο ζήτημα, με την Υγεία και την εγκληματικότητα να ακολουθούν.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι kapa2_1719730997.jpg

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει