Ενημέρωση με ένα κλικ

Μιχάλης Κατρίνης: “Στα Θέματα Εθνικής Ασφάλειας Απαιτείται Να Περνάει Ένα Κοινό Μήνυμα “

O Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης Μίλησε στον ΑLPHA 96.5 και την εκπομπή ALPHA ΠΡΩΙΝΟ με τον Γαβρή Άγγελο και την Λυδία Κοκκινά

Μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Κατρίνης μίλησε για τις πρωτοβουλίες του Κινήματος Αλλαγής για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τόνισε πως χρειάζεται σοβαρότητα και πολιτική βούληση για αντιμετωπιστεί επι της ουσίας το μείζον αυτό κοινωνικό ζήτημα.

Στη συνέχεια τόνισε πως σε ό,τι αφορά τα Ραφάλ, είναι μια σημαντική στιγμή για την χώρα, το Κίνημα Αλλαγής υπερψήφισε στη Βουλή την έλευση των αεροπλάνων τελευταίας τεχνολογίας και μάλιστα βρέθηκε εκπρόσωπος της παράταξης, ο κ. Κεγκέρογλου στην τελετή παράδοσης, ωστόσο , τόνισε πως αυτό δεν δίνει κανένα δικαίωμα στην Κυβέρνηση να κυκλοφορήσει spot με λογότυπο του κόμματος για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Αναφορικά με την τροπολογία-σοκ της κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία περικόπτεται το 50% των εργαζομένων που πέφτουν επί της ουσίας “θύματα της πανδημίας”, ο κ.Κατρίνης ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Πενία τέχνας κατεργάζεται” και πως πρόκειται για ολίσθημα της κυβέρνησης.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών ο Πρόεδρος της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, ηταν ξεκάθαρος: “Είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά από πολλά χρόνια που βρισκόμασταν σε μια πολιτική έρημο, πανέτοιμοι για εθνικές εκλογές όποτε κι αν προκηρυχτούν”

Ενώ για το ζήτημα του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη τόνισε πως το περιστατικό αυτό σοκάρει και φαίνεται να μην είναι μεμονωμένο, μπορεί να αποτελέσει αφορμή να ανοίξουν στόματα από κοπέλες που έχουν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση.

Χρειάζεται να οχυρωθούμε νομικά και να αποτελέσει και έρισμα για να δημιουργηθεί μια πολιτική καμπάνια που ενεργοποιήσει τις υγιείς δυνάμεις  και την κοινωνία ωστε να υπάρξει συστράτευση απέναντι σε τέτοια φαινόμενα

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει