Ενημέρωση με ένα κλικ

Σε σχολεία της Αθήνας η Νίκη Κεραμέως: Το βόλεϋ στο προαύλιο και η χάρη που της ζήτησε ένας μαθητής

Με τους μαθητές και τους καθηγητές γυμνασίων στο Περιστέρι και τους Αγίους Αναργύρους συναντήθηκε σήμερα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η Νίκη Κεραμέως δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το προαύλιο, στους διαδρόμους, στις σχολικές αίθουσες και στα γραφεία των καθηγητών, αλλά και τον διάλογο που είχε με μαθητές.

Η ανάρτηση της υπουργού Παιδείας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας από την επίσκεψη σε σχολεία! Σήμερα σε Γυμνάσια στο Περιστέρι και στους Αγίους Αναργύρους.

Debate μαθητών για το “αν είναι καλύτερο να ζεις στην πόλη ή στο χωριό”, συζήτηση για πρόγραμμα στη ρομποτική που έφτιαξαν τα παιδιά για τη λειτουργία και τον συντονισμό φαναριών στο πλαίσιο του άξονα “Οδική Ασφάλεια” των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, λογισμικό για δημιουργία κινούμενων σχεδίων στο μάθημα της πληροφορικής, πρόβα για τα κάλαντα και … παιχνίδι βόλεϊ με τα παιδιά!

Και ο μικρός Λουκάς στο Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων μου ζήτησε οι καθηγητές του να του βάλουν 20 σε όλα τα μαθήματα! Καλημέρα σε όλους, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές και τα στελέχη εκπαίδευσης για την γόνιμη συζήτηση!».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει