Ενημέρωση με ένα κλικ

Aνδρέας Λοβέρδος: «Στις 5 Δεκεμβρίου το ΠΑΣΟΚ μπροστά. Μιλώ για υπερδιπλασιασμό ποσοστών. Γίνεται!»

«Στις 5 Δεκεμβρίου το ΠΑΣΟΚ μπροστά. Μιλώ για υπερδιπλασιασμό ποσοστών. Γίνεται!» υπογράμμισε ο Α.Λοβέρδος σε συνέντευξη του στον Δ.Οικονόμου και τον Σκάι. 

«Το 45% των Ελλήνων δηλώνουν ότι θα ξαναψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Το 49% ΝΔ. Και μόλις 38% ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Με ρωτούν γιατί λες υπερδιπλασιασμό. Απαντώ: γιατί γίνεται. Γιατί υπάρχουν ομάδες πολιτών που πχ από το 2010 δεν μας ξαναψήφισαν και πήγαν σε κόμματα διαμαρτυρίας ή δεν ξαναπήραν στις κάλπες και τώρα σκέφτονται να επιστρέψουν» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ερωτηθείς για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων απάντησε ότι «εμείς κάνουμε έναν αγώνα μεγάλης εκλογικής συμμετοχής. Η μεγάλη συμμετοχή τσακίζει τους μηχανισμούς. Όλα τα κόμματα υποφέρουν από τους μηχανισμούς. Να συμμετέχουν οι πολίτες ενεργά και είναι ελεύθερος να το κάνει όποιος θέλει είτε ως μέλος του κόμματος είτε ως φίλος με την ταυτότητα του».

Σε ό,τι αφορά την διεξαγωγή debate ο κ.Λοβέρδος επεσήμανε πως «υπάρχει μεταξύ των πέντε μία συμφωνία που λέει ότι θέλουμε να κάνουμε διάλογο και ο δισταγμός μιας υποψηφιότητας απέναντι στον διάλογο. Πάντα μπαίνουν όροι, εγώ μάλιστα προτείνω να είμαστε και όρθιοι. Σε όλο τον κόσμο οι συζητήσεις έχουν κανόνες. Σε όλο τον κόσμο, όμως, οι συζητήσεις γίνονται».

Τέλος, στην ερώτηση του Δ.Οικονόμου εάν την επομένη των εκλογών θα υπάρχουν «μαγαζιά» εντός της παράταξης ο Α.Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά ότι «έχει βιογραφικό ενότητας. Έχει στηρίξει όλους τους προέδρους. Αυτή τη φορά ζητάει την εμπιστοσύνη των πολιτών και θα τους την επιστρέψει».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει