Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανδρουλάκης από Κόρινθο: Μαζί θα γκρεμίσουμε τα κατεστημένα που κρατάνε δεμένη την Ελλάδα

Προεκλογική περιοδεία στην Κόρινθο πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 7ης Νοεμβρίου ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ανδρουλάκης, «η Κόρινθος κοιτάζει μπροστά και στέλνει μήνυμα ελπίδας & νίκης. Μαζί θα γκρεμίσουμε τα κατεστημένα που κρατάνε δεμένη την Ελλάδα, μαζί θα φτιάξουμε ένα σύγχρονο, ανοιχτό Κίνημα, μαζί θα δώσουμε νέα πνοή στην παράταξη!».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, «ο προοδευτικός κόσμος διψά για νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και νέες νοοτροπίες, μακριά από πελατειακές συμπεριφορές και καθεστωτικές αντιλήψεις, που κάνουν τους πολίτες να αποστρέφονται την πολιτική».

 

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως «την επόμενη μέρα της εκλογής, όσοι μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους, θα είναι οι πρωτεργάτες της επανεκκίνησής μας».

 

«Προτεραιότητά μου είναι να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές στην πολιτική ζωή της χώρας. Και αυτό δε θα γίνει λοξοκοιτώντας προς τη Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κοιτάζοντας μπροστά», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει