Ενημέρωση με ένα κλικ

Νίκησε τον κορονοϊό και βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από ένα μήνα η Μαριέττα Γιαννάκου

Η βουλευτής είχε διαγνωσθεί θετική στον κορονοϊό, στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου και είχε τεθεί σε καραντίνα καθώς είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα.

Η Μαριέττα Γιαννάκου ήταν εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις του εμβολίου από τις 10 Μαΐου, ενώ ετοιμαζόταν να κάνει την τρίτη, ωστόσο ο ιός την πρόλαβε. Η κατάστασή της παρουσίασε επιδείνωση με αποτέλεσμα αρχικά να χρειαστεί νοσηλεία της στον “Ευαγγελισμό” και στη συνέχεια εξαιτίας επιπλοκών από τους νεφρούς με τους γιατρούς να αποφασίσουν ότι θα πρέπει να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Η κατάστασή της βελτιώθηκε με τους γιατρούς να αποφασίζουν ότι μπορεί να εξέλθει από τη ΜΕΘ. Ωστόσο θα χρειαστεί ακόμα κάποιες ημέρες νοσηλείας, καθώς η κυρία Γιαννάκου πάσχει από διαβήτη και άλλες συννοσηρότητες, ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα μπορέσει να βγει από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα νοσηλεύεται στο ίδιο δωμάτιο, του 10ου ορόφου στον Ευαγγελισμό, όπου βρισκόταν και η Φώφη Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Ιουνίου η βουλευτής είχε νοσηλευτεί στο ΓΝΑ 251 λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού, ενώ έχει υποκείμενα νοσήματα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει