Ενημέρωση με ένα κλικ

Φώφη Γεννηματά: Ποιος/α βουλευτής μπαίνει στη θέση της στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ

Βαθιά θλίψη σκόρπισε όλη την χώρα η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά που έφυγε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10), η οποία πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο.

Ακόμη πιο συγκινητικό είναι το γεγονός ότι έφυγε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, μια μέρα άκρως συμβολική.

Η θέση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στο Κοινοβούλιο ωστόσο, θα πρέπει σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής να δοθεί άμεσα στον αμέσως επόμενο σε σταυρούς υποψήφιο.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2019, στην Β’ Περιφέρεια της Αθήνας, στον Νότιο Τομέα, εκείνη που είχε λάβει τις περισσότερες ψήφους ήταν η Τόνια Αντωνίου, η οποία συγκεκριμένα είχε λάβει 5.987 ψήφους και είχε καταταγεί πρώτη, αλλά την έδρα κατέλαβε η Φώφη Γεννηματά, ως αρχηγός του κόμματος.

Η Τόνια Αντωνίου βρισκόταν στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά, έχοντας την ευθύνη των οργανωτικών κατά τη διάρκεια της εκλογής της ως προέδρου το 2015.

Πρόσφατα τάχθηκε στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου και ήταν από τα στελέχη που μάζευε υπογραφές για την υποψηφιότητά του από μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει