Ενημέρωση με ένα κλικ

Τρίτη δόση εμβολίου για την Σακελλαροπούλου- «Η έξοδος από την κρίση είναι πια δική μας επιλογή»

«Κάνω έκκληση, σε όσους από τους συμπολίτες μας διστάζουν ή αρνούνται να εμβολιαστούν για τους δικούς τους λόγους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να προσέλθουν, το ταχύτερο δυνατόν, στα εμβολιαστικά κέντρα»

Την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στη συνέχεια έστειλε μήνυμα σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη.

 

Η κ. Σακελλαροπούλου ήταν από τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο του κορωνοϊού στη χώρα μας, για συμβολικούς λόγους, στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου. Σήμερα, Παρασκευή, βρέθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», προκειμένου να της χορηγηθεί η τρίτη δόση.

 

Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη να το πράξουν το ταχύτερο δυνατόν. «Η έξοδος από την υγειονομική κρίση είναι πια δική μας επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Στη μάχη κατά του κορωνοϊού, που έχει προκαλέσει τόσα θύματα και πόνο στην ανθρωπότητα, η επιστήμη μας έχει εφοδιάσει με το εμβόλιο, τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, σε συνδυασμό και με τα άλλα υγειονομικά μέτρα, που έχουμε, ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από την πανδημία», δήλωσε η κ. Σακελλαροπούλου.

Αυτό, τόνισε, δεν αποδεικνύεται μόνο από τις γνώμες των ειδικών, αλλά και από τα ίδια τα πραγματικά δεδομένα. «Σύμφωνα με τις στατιστικές, 10 μήνες μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, η συντριπτική πλειοψηφία όσων νοσούν σοβαρά από τον ιό δεν έχουν εμβολιαστεί», επεσήμανε.

«Κάνω έκκληση, σε όσους από τους συμπολίτες μας διστάζουν ή αρνούνται να εμβολιαστούν για τους δικούς τους λόγους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να προσέλθουν, το ταχύτερο δυνατόν, στα εμβολιαστικά κέντρα», συνέχισε η κ. Σακελλαροπούλου.

Με αυτή την πράξη τους, υπογράμμισε, δεν θα ωφελήσουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στις οικογένειές τους και στο κοινωνικό σύνολο. «Η έξοδος από την υγειονομική κρίση είναι πια δική μας επιλογή», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει