Ενημέρωση με ένα κλικ

Ήπιος καιρός με ανοιξιάτικους ρυθμούς και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Από την Τρίτη τα σύννεφα θα πυκνώσουν όπου και αναμένονται βροχοπτώσεις από το μεσημέρι και μετά

Ήπιος θα είναι ο καιρός σήμερα  με ανοιξιάτικους ρυθμούς καθώς παρά την μικρή πτώση της θερμοκρασίας οι μέγιστες τιμές της, θα βρίσκονται  σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα, η συννεφιά θα εναλλάσσεται και με διαστήματα ηλιοφάνειας σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ από την Τρίτη τα σύννεφα θα πυκνώσουν όπου και αναμένονται βροχοπτώσεις από το μεσημέρι και μετά και άνοδος της θερμοκρασίας ακόμη και στους 22 βαθμούς.

Για σήμερα Σάββατο 8 Μαρτίου 2025 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο Στην υπόλοιπη χώρα, αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα και κατά τόπους πυκνότερες κυρίως στο Ιόνιο, τα δυτικά και νότια ηπειρωτικά και και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί-νοτιοανατολικοί έως 3 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους με τους ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με  αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα και κατά τόπους πυκνότερες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί εντάσεως 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  04 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Προβλέπεται ηλιοφάνεια σχεδόν παντού, μόνο στο Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις, αλλά στη συνέχεια θα διαλυθούν.

Νωρίς το πρωί όμως περιμένουμε περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης στα δυτικά της χώρας και στο ανατολικό Αιγαίο.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει τους 18 με 20 και τοπικά τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Η νέα βδομάδα θα ξεκινήσει με καλό καιρό. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά και πιθανότητα βροχής στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί έως 20-21 βαθμούς, και οι άνεμοι θα στραφούν βαθμιαία σε νότιους μέχρι 5, και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com