Ενημέρωση με ένα κλικ

Πανελλήνιες 2020: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα των Πανελληνίων 2020 αναμένεται να αναρτηθούν περίπου στη μία μετά το μεσημέρι.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου (https://results.it.minedu.gov.gr), πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, με κεφαλαία και στα ελληνικά.

Πανελλαδικές 2020: Παράταση για τα μηχανογραφικά

Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι δίνει παράταση στην προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Οι υποψήφοι θα μπορούν να υποβάλουν οριστικά το Μηχανογραφικό τους μέχρι τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα.

Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο
έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων
των υποψηφίων.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού (δείτε εδώ οδηγίες), όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία, θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, τελευταία ημέρα υποβολής του Μηχανογραφικού.

Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει