Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρώην υπουργός αναλαμβάνει ραδιοφωνική εκπομπή για μουσικά ταλέντα!

Νέο... επαγγελματικό βήμα για πρώην υπουργό!

Από μικροφώνου θα σχολιάζει την επικαιρότητα και θα αναδεικνύει στιχουργικά ταλέντα στο νέο του επαγγελματικό βήμα ο πρώην υπουργός… που θα βρεθεί από το βήμα της Βουλής, στο ραδιοφωνικό στούντιο!

Αηδόνης

Ένα νέο λοιπόν επαγγελματικό βήμα πρόκειται να κάνει ο πρώην υφυπουργός, συνθέτης και τραγουδοποιός, που δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Αηδόνη.

Ο Χρήστος Αηδόνης, που έχει θητεύσει από τις 7 Σεπτεμβρίου 2010 έως τις 11 Νοεμβρίου ως υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικές Αλληλεγγύης, αρμόδιος σε θέματα Διατροφής και Άθλησης, αναλαμβάνει με τον καλλιτέχνη Γιώργο Χατζή, μια ραδιοφωνική εκπομπή από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο ΘΕΜΑ 104,6.

Από μικροφώνου στο εξής, θα σχολιάζουν τις πολιτικές, αλλά και τις πολιτιστικές και κοινωνικές εξελίξεις, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία και σε νέους στιχουργούς να αναδείξουν μέσα από την εκπομπή το ταλέντο τους.

Σημειώνεται ότι τρία χρόνια μετά τις εκλογές του 2015 και την αποχώρησή του από τον πολιτικό «στίβο», ο Χρήστος Αηδόνης παρουσίασε τον πρώτο δίσκο του με επτά τραγούδια σε μουσική δική του, πάνω σε ποίηση του 98χρονου Κύπριου πολιτικού Βάσου Λυσσαρίδη και ερμηνευτές τους Γιώργο Νταλάρα, Μανώλη Μητσιά, Σταμάτη Κόκοτα, Παντελή Θαλασσινό, κ.ά.

Μαζί του στη ραδιοφωνική εκπομπή θα είναι ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης Γιώργος Χατζής που έχει συνεργαστεί με τους «Άγαμοι Θύται», «Φόρτσα πατρίδα» και σε θεατρικά έργα, μουσικά σχήματα κ.α.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει