Ενημέρωση με ένα κλικ

Οργισμένη ανακοίνωση του Πέτσα για το δημοσίευμα της ΕφΣυν

Σφοδρή επίθεση εναντίον της «Εφημερίδας των Συντακτών», χωρίς να την κατονομάζει εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας, με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που αμφισβητεί την ύπαρξη πτυχίων που καταγράφει ο υφυπουργός Εθνική Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής στο βιογραφικό του.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας στην ανακοίνωση του, αναφέρει: 
«Είδαμε σήμερα μία ανήθικη επίθεση στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.
Επίθεση σε ποιον;
Σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε επί 4 δεκαετίες τον Ελληνικό Στρατό και τίμησε το εθνόσημο. Σε έναν διακεκριμένο αξιωματικό που εξελίχθηκε στην ιεραρχία του Στρατού και έγινε Αρχηγός ΓΕΣ. Τοποθετήθηκε μάλιστα σε αυτή τη θέση, λόγω των αδιαμφισβήτητων προσόντων του, από την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Σε έναν άνθρωπο που επωμίζεται τώρα ένα εθνικά κρίσιμο έργο, αυτό του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και του Εθνικού Συντονιστή για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος ως επικεφαλής του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων.
Επίθεση γιατί;
Για να υπονομευθεί η εθνική ομοψυχία σε μια κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα;Για να υπονομευθεί το έργο που έχουμε αναλάβει, κατ’ απαίτηση όλων των Ελλήνων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα;
Μάταιος κόπος. Με την Ελλάδα ενωμένη, η Κυβέρνηση προχωρά αταλάντευτα το έργο της με γνώμονα την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και την ευημερία των Ελλήνων».
 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει