Ενημέρωση με ένα κλικ

Συναγερμός στην κυβέρνηση: Θετικοί στον κορωνοϊό τρεις υπουργοί

Θετικoί στον κορωνοϊό βρέθηκαν τρεις υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Πρόκειται για τους Κώστα Τσιάρα, Γιώργο Κώτσηρα (υφυπουργό Δικοσύνης) και Ακη Σκέρτσο. Οι δύο το ανακοίνωσαν μέσω των σόσιαλ μίντια. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας που είναι εμβολιασμένος και παραμένει σε καραντίνα έγραψε στο twitter:
«Με εξαιρετικά ήπια συμπτώματα χάρη στον πλήρη εμβολιασμό μου, βρέθηκα θετικός στον COVID-19 έπειτα από μοριακό έλεγχο PCR. Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο παραμένω απομονωμένος και τις επόμενες μέρες θα ασκώ τα καθήκοντά μου εξ αποστάσεως».

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει:
«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολιασμού τους, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει