Ενημέρωση με ένα κλικ

Έτσι θα πάρετε θα πάρετε το Δώρο Χριστουγέννων

Ανακούφιση για χιλιάδες εργαζομένους που βρίσκονται σε αναστολή τον Δεκέμβριο, καθώς το Δώρο Χριστουγέννων θα καταβληθεί σε δύο δόσεις από το Κράτος.

“Η ημερομηνία”

Ημερομηνία ορόσημο, είναι η 21 Δεκεμβρίου, καθώς τότε οι εργαζόμενοι θα πάρουν σε πρώτη φάση το Δώρο που αναλογεί στο χρονικό διάστημα των αναστολών από 1ης έως 30 Νοεμβρίου, ενώ σε δεύτερο χρόνο και ειδικότερα τον Ιανουάριο, θα εισπράξουν την αναλογία του Δώρου για τον χρόνο αναστολής του μηνός Δεκεμβρίου.

“Τι θα πληρώσει ο εργοδότης”

Όπως γίνεται αντιληπτό, το “χέρι στη τσέπη” θα πρέπει να βάλουν και οι εργοδότες, καθώς θα πρέπει να πληρώσουν το δικό τους μερίδιο για τον χρόνο που ο εργαζόμενος δούλεψε κανονικά στο 8μηνο Μάιος – Δεκέμβριος έως 21 Δεκεμβρίου.

“Διαδοχικές πληρωμές”

Ο Δεκέμβριος είναι μήνας διαδοχικών πληρωμών και έως την Πρωτοχρονιά έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν 7 διαδοχικές πληρωμές για πάνω από 4,5 εκατομμύρια εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους.

Για τους εργαζόμενους, η πιο σημαντική πληρωμή του Δεκεμβρίου είναι αυτή του Δώρου Χριστουγέννων, που φέτος θα δοθεί «σπαστά» και σε δόσεις από εργοδότη και κράτος, λόγω των αναστολών συμβάσεων εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει