Ενημέρωση με ένα κλικ

Συμφωνία διοίκησης-παικτών στη Μπαρτσελόνα για διακανονισμό των μισθών

Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις εβδομάδων, η Μπαρτσελόνα κατέληξε σε συμφωνία με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ, για διακανονισμό των μισθών και «ψαλίδι» στα μπόνους που προβλέπονται στα συμβόλαιά τους, λόγω των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας της COVID-19, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Βαρκελώνης, το βράδυ της Παρασκευής (27/11).

Το καταλανικό κλαμπ τόνισε, πως αναμένεται να εξοικονομήσει περίπου 172 εκατομμύρια ευρώ απ’ τον εφετινό προϋπολογισμό του, εκ των οποίων τα 122 εκατομμύρια αφορούν τις «φιξ» απολαβές των παικτών και των προπονητών και τα 50 εκατομμύρια περιλαμβάνουν μπόνους, τα οποία θα αποπληρωθούν σε βάθος τριετίας.

Η συγκεκριμένη, αρχική συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες ημέρες, με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να επισημαίνει πως, εφόσον επικυρωθεί, θα αποτελέσει ορόσημο για την αναπροσαρμογή της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.

Τον περασμένο μήνα, η «Μπάρτσα» έκλεισε το οικονομικό έτος 2019/20, με απώλεια ρεκόρ ύψους 97 εκατομμυρίων ευρώ μετά φόρων και πτώση εσόδων κατά 14%.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει