Ενημέρωση με ένα κλικ

Δήμος Πειραιά: Προληπτική απολύμανση κοινόχρηστων χώρων σε 5 δημοτικές κοινότητες

Σε καθαρισμό και απολύμανση κοινόχρηστων χώρων και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά προχωρά η Διεύθυνση Καθαριότητας, στο πλαίσιο των προληπτικών ενεργειών που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά για την προστασία της δημόσιας υγείας, από τον κίνδυνο  διασποράς του COVID-19.

Συγκεκριμένα, πλυστικά μηχανήματα πλένουν και απολυμαίνουν  καθημερινά πλατείες, στάσεις λεωφορείων, παγκάκια,  πεζόδρομους, πεζοδρόμια, χώρους γύρω από δημοτικά σχολεία που είναι σε λειτουργία και περιμετρικά των νοσοκομείων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Ο Δήμος Πειραιά πραγματοποιεί καθαρισμό και απολυμάνσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα και καθαρίζουμε πλατείες, πεζόδρομους καθώς και άλλα σημεία περιμετρικά των σχολείων και των νοσοκομείων και στις πέντε Δημοτικές μας Κοινότητες.

Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει να υλοποιεί ενέργειες που έχουν ως στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του κοινωνικού συνόλου. Αυτή τη δύσκολη  περίοδο οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε ατομική και κοινωνική ευθύνη, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις οδηγίες των επιστημόνων και των αρμοδίων αρχών».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει