Ενημέρωση με ένα κλικ

Η ΕΣΑΠ ζητά άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος

Η ΕΣΑΠ συνεχίζει τις προσπάθειές της για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών και, στο πλαίσιο αυτό, ολοκλήρωσε την επικαιροποίηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο και απέστειλε στον γενικό γραμματέα Υγείας, Καθηγητή Παναγιώτη Πρεζεράκο. Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή της Volley League κατέθεσε αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον γ.γ.Α., Γιώργο Μαυρωτά, για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Στο σχετικό δελτίου Τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως έστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Υγείας Καθηγητή Παναγιώτη Πρεζεράκο με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο που δεν είναι απλώς εφάμιλλο των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη Σούπερ Λιγκ του ποδοσφαίρου και στη Μπάσκετ Λιγκ του μπάσκετ αλλά περιέχουν και επιπλέον πιστοποιημένους ελέγχους προσαρμοσμένους στις ανάγκες της Volley League. Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά συνοδευόμενη με το αίτημα για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League».

Η ΕΣΑΠ συγκάλεσε για σήμερα το απόγευμα έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου (μέσω τηλεδιάσκεψης), προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις και τα επόμενα βήματα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει