Ενημέρωση με ένα κλικ

Όρθιος ο Βόλος κόντρα στην ΑΕΛ!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ του Βόλου και της ΑΕΛ για την 7η αγωνιστική της Super League. Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αλλά ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει παίζοντας με δέκα παίκτες και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα!.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες με εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, ενώ ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε. Στο 38΄ ακυρώθηκε, με την εξέταση του VAR, ως οφσάιντ τέρμα του Μιλοσάβλιεβιτς.

Στο 49΄ο Γκαραβέλης έκανε το λάθος και «βρήκε» τον Πινακά, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μήτογλου. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο «παθών» που στο 51′ έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ. Παράλληλα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες.

Στο 61΄ ο Βόλος πλησίασε στην ισοφάριση, όταν ο Ντεντάκης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Νάγκι έδιωξε. Στο 83′ όμως οι γηπεδούχοι αν κι έπαιζαν με δέκα παίκτες, έφθασαν στο 1-1 με πλασέ του Δουβίκα μέσα από την περιοχή έπειτα από κεφαλιά πάσα του Ουάρντα.

Το ματς είχε δραματική εξέλιξη, αφού στο 85′ ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ριένστρα και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 9 παίκτες.

Βόλος (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φερράρι, Ντεντάκης (69΄ Γκουαροτσένα), Μήτογλου, Σάντσες, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα, Δουβίκας (88΄ Κιάκος), Περέα (46΄ Τσοκάνης), Μαρτίνες (69΄ Μπαρτόλο, 88΄ Δημόπουλος).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης (89΄ Κωστή), Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (63΄ Ντουρμισάι), Μούζεκ, Πινακάς, Νικολιάς (63΄ Σεσέροβιτς)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει